Dit zijn wij

hoe we werken

4Stage.net, lichtarchitecten. Excellence in LED verlichting. We bieden oplossingen voor architectural, retail, commercial en retrofit markten. Probeer het, we zullen u niet teleurstellen!

4Stage.net. Als lichtarchitecten zijn we reeds geruime tijd aanwezig in de lichtindustrie. Specificeren, samenwerken en samen met vooraanstaande fabrikanten ontwikkelen en werken we als lichtarchitect, als contactpersoon met fabrieken en als project manager en marketing manager voor talrijke verlichtingsprojecten. Voor binnen of buiten, voor kantoor of huiselijke omgeving, splinternieuw of vervangingsmarkt, we hebben een veelvoud aan betrouwbare en betaalbare oplossingen voor u.

Verlichting is de vierde dimensie van architectuur. Wanneer zorgvuldig toegepast benadrukt het het karakter van een gebouw of ruimte. Lichtontwerp gebruikt licht en verlichting om een ruimte te verfraaien, een sfeer te creeëren of zichtbaarheid en veiligheid te verhogen om zo de activiteiten van de gebruikers mogelijk te maken.

Het ontwerpen van kleine en grote verlichtingprojecten is ons dagelijks werk, waarbij klantwensen en budget voor ons leidend zijn. Om dat te bereiken beschikt 4Stage.net over een selecte maar veelzijdige groep van specialisten: lichtontwerpers met ervaring in architectural, retail of zelfs evenementen en theater, NEN-gecertificeerde electrotechnici, grafisch artiesten om 3D renders te maken, experts om Dialux berekeningen en modellen te maken en UI ontwerpers voor het creeëren van klantspecifieke bedienings- en gebruikersinterfaces. Ze zijn beschikbaar. Klaar om te starten. Met uw project!

photo
photo

Hoe we werken

Waar

Onze klanten komen natuurlijk uit Nederland, maar ook uit de rest van Europa (Italië, Griekenland) en uit India, het Midden Oosten en de Golf regio. Ons netwerk reikt zelfs tot in Singapore, Hongkong en Zuid Afrika. We zijn bekend met de plaatselijke lichtontwerpers, consultants, installatiebedrijven en electrotechnisch installateurs. Die hebben we allemaal leren kennen gedurende de lange periode dat we in deze regio's werkzaam zijn. In Nederland, in Europa en op wereldnivo - het werkt!

Wat

Uw project is bij ons in goede handen. We zijn onafhankelijk, op geen enkele wijze verbonden aan welke fabrikant dan ook. Dus adviseren we altijd de diensten, producten en werkwijze waarmee we uw project op de best mogelijk wijze kunnen realiseren. Dat betekent: uw zorgen zijn de onze - binnen het gestelde budget, de gestelde tijd en met de uiterste zorg en maximale kwaliteit. Over support, training, installatie en oplevering wordt goed nagedacht. En daarna wordt, indien gewenst, het onderhoud binnen nauwe grenzen gedefiniëerd in een onderhoudsovereenkomst. Uiteraard rekening houdend met de fabrieksgarantie. Geen valkuilen!

Hoe

We beginnen met het inventariseren van de behoeften en adviseren daarna de armaturen en andere systeemcomponenten. Dan maken we een eerste kostenraming met daarbij een basis systeemtekening. Na goedkeuring maken we in overleg een projectplanning, bestellen we alle apparatuur en bepalen de opvolgende installatiefasen. We starten met de installatie, bewaken deadlines en we leveren op. Tenslotte gaat u met uw project 'live'!

Maatwerk zoals een lichtbesturingssysteem met sensoren, schakelaars of aansluitingen op BMS, computersystemen of media spelers kan ook worden verzorgd - 4Stage.net heeft vele speciale toepassingen en user interfaces, bedraad of draadloos, ontwikkeld en geleverd. Aanvullende diensten zoals levensechte 3D renders, Dialux lichtberekeningen en artist impressions kunnen we tegen meerprijs verzorgen.

Kwaliteitsproducten

Hoewel Nederland een relatief klein land is, heeft het een aantal indrukwekkende fabrikanten en producten op ons vakgebied. Door samenwerkingen met deze fabrikanten zijn we in staat geweest om prachtige armaturen in onze projecten toe te passen. Deze armaturen zijn 100 procent ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Nederlandse/Europese producten van hoge kwaliteit, met een geweldig design en indrukwekkende prestaties, allemaal voor een attractieve prijs. Interessant voor uw eigen project? Laat het ons weten!

Een beetje geschiedenis

4Stage.net ontstond in een tijd dat er nog geen LED was. De allereerste intelligente spot maakte gebruik van een optische spiegel en de typerende naam 'moving head' moest nog worden uigevonden. Een lesje video leerde ons het bestaan van composite video en YC. HD duurde nog even, laat staan 4K en 8K. Maar 4Stage.net droeg bij aan de ontwikkeling van HD camera´s en 2K film scanning toen we werkten voor een Koninklijke Nederlandse lampen- en electronicafabrikant. Verdiende haar plaats als technisch dienstverlener voor Europese congresorganisatoren toen er werd gewerkt voor Nederlands grootste beurscomplex. En was werkzaam in het management van Amsterdam’s beroemdste verhuurbedrijf voor de kunst- en cultuursector in de regio Amsterdam.