2017

_ 4Stage.net Aanwezig op vakbeurs'Ruimte en Licht' beurs
21 April 2017
Ruimte
Op 9 mei 2017 vindt u 4Stage.net op de vakbeurs Licht & Ruimte in Nieuwegein, alwaar u uw aankomende verlichtingsprojecten voor de Openbare Ruimte kunt bespreken. De 4Stage.net medewerkers kunnen u informeren over onderscheidende verlichting voor openbare gebouwen en kantoren, kunstwerken en monumenten, maar ook over verlichting voor landschappen en parken. Locatie: NBC Nieuwegein. Kom u ook langs? Een korte email en we zenden u een toegangsbewijs!

_ Licht op de Sluis project Leidschendam - 1 project
17 Februari 2017
Leidschendam City project
Ruim een jaar geleden kwam 4Stage.net in gesprek met een ondernemer die de omgeving rond de historische sluis in het centrum van Leidschendam wilde verfraaien. Hij interesseerde gemeente, provincie, hoogheemraadschap, waterschap, ondernemers en de plaatselijke politiek voor het project en realiseerde binnen no-time de benodigde budgetten. He project omvat o.a. de histrische sluis, twee hstorische kerken, een monument en typische, monumentale gebouwen die zullen worden verlicht aan de hand van een lichtplan gemaakt door IPV Delft Creatieve Ingenieurs.
Het geheel zal worden bestuurd door intelligente solid state systemen met o.a. draadloze DMX verbindingen, ontworpen en gebouwd door 4Stage.net. De eerste fase van het project zal nog voor de zomer operationeel zijn. We houden u van het verloop van dit mooie project op de hoogte!

_ Ruim 500 LED armaturen geleverd voor hoofdkantoor van AG Insurance, Brussel project
January 3, 2017
AG Insurance
In nauwe samenwerking met fabrikant CLS-LED, Electrotechnische Groothandel Snoeck EG en installateurs Project-Team en Pradi zijn ruim 500 CLS-LED armaturen geleverd voor en geinstalleerd op het hoofdkantoor van AG Insurance, de grootste verzekeraar van Belgie. De montage van de armaturen op dit gebouw in Brussel was geen gemakkelijke opgave: vanwege de enorme afmetingen en de locatie nabij het historische centrum waren speciale vergunningen, gereedschappen en liften vereist.
Voor dit project is een speciale uitvoering van de CLS Revo Micro ontwikkeld, die perfect aansluit bij de gevel van het gebouw. De aanpassingen aan het armatuur maakten vooral een eenvoudiger en dus snellere montage mogelijk. Meer dan 500 stuks 5 Watt Revo Micro en 36 stuks 10 Watt Revo Compact armaturen verzorgen nu de aanlichting van dit imposante gebouw!