Laatste Nieuws

_ CLS Focus Micro, werelds kleinste zoom spot product
10 september 2021
photo
CLS' nieuwe Focus Micro is een bijzonder spotje, ontwikkeld voor musea en ander toepassingen waar een kleiner object fatsoenlijk aangelicht moet worden. het armatuur is zeer klein (slechts 48x16 mm), maar biedt een enorm zoombereik van 6 tot 90 graden! Er kan een eindeloos aantal verschillende versies worden geconfigureerd: 2700K, 3000K, 3500K and 4000K CRI 95 LED kleuren, oppervlakmontage, er is een magnetisch voetje met 24V doorlus, er zijn verlengpaaltjes, 3-fase track railadapters, er is een fraaie 1-fase miniatuurrail, witte of zwarte behuizing, roept u maar. Tenslotte zijn er verschillende aanstuurmogelijkheden: 230V dimming, 1-10V dimming, DMX, DALI of Casambi control of CLS' fameuze Magno Dim. Kijk voor een korte introductie hier de YouTube video.

_ Lucenti Vinci, een zeer bijzonder peertje product
3 maart 2021
photo
De Pearl is onderdeel van de Lucenti Vinci collectie en heeft een retro Edison look. De slimme LED lamp is weerbestendig en zo goed als onbreekbaar. Er zitten 8 RGB LEDs en een spiraalvormig filament in: elke lichtkleur kan worden gemaakt en het filamentdeel verspreidt een luxe gouden gloed. Elke lamp is individueel te adresseren en te bedienen met de Vinci controller. Het systeem communiceert via de bekabeling: zowel voeding als data worden getransporteerd over een standaard 230V kabel die tot wel 240 meter lang mag zijn. Met perfecte DMX integratie, verbazingwekkende output en perfecte dimming zijn de toepassingen voor zowel indoor als outdoor installaties eindeloos!

_ Een jaar dat we niet snel vergeten 2020
10 January 2021
photo
2020. Het was me het jaartje wel. Net nadat we een vliegende start meemaakten werden we hard getroffen door het Coronavirus. Bedrijven failliet, markten compleet verdwenen, evenementen, rental en aanpalende industrie├źn kwamen tot stilstand. Bedrijven wisselden van business model, sommigen toonden enorme crativiteit, anderen hadden minder geluk. 4Stage.net ervoer, net als veel andere bedrijven, een dip in opdrachten maar dit was gelukkig van tijdelijke aard. Alles wat met entertainment en events te maken had kwam volledig tot stilstand maar de markten voor systeemintegratie, groot technisch onderhoud en architectuele verlichtingsprojecten herstelden relatief snel. In 2020 mochten we werken aan diverse projecten, zoals het ontwerpen en programmeren van een nieuw lichtbesturingssysteem voor De Pil in Oss, leverden we een flink aantal armaturen voor de nieuwe verlichting van het stadhuis van de gemeente Velsen, vervingen we een oude halogeen lichtinstallatie door sfeervolle en energiezuinige LED verlichting in Restaurant De Tijd in Oldenzaal en verfraaiden we een Osram MR Scannerruimte met RGBW lijnen en spots in Baarn. Aantallen armaturen en lichtsturingen werden geleverd aan D&MS, PCOinfra en Snoeck Electro Centraal. En met ILS Lighting & City Applications, onze zakenpartner in Griekenland, leverden we CLS armaturen voor de Kallithea Music School in Athene. Grote dank aan allen in een jaar dat we niet snel zullen vergeten!