Ons gereedschap

hiermee kunnen we ons aardig redden...

Alle mooie projecten, klein of groot, zijn gebaseerd op onze ervaring en kennis en daarvoor gebruiken we vaak gereedschap. Hieronder een beetje inzicht in het gereedschap dat we gebruiken om uw project een succesvol project te maken...

Jane Doe

Ons brein

Inderdaad. Al die jaren in de lichtindustrie zijn goed voor veel informatie, kennis en zakelijke contacten. En al die kennis is ook de uwe als u besluit uw project bij ons onder te brengen. Gecombineerd met onze kennis van broadcast, pro audio/video, evenementen, theater en av verhuur kunnen we de hele wereld aan!

photo

Besparingsmodel

Voor retrofit projecten hebben we een speciaal rekenmodel ontwikkeld. Verzamel gegevens van alle bestaande lichtbronnen en combineer met de essentiële gegevens van de nieuwe LED lichtbron, en het model toont benodigde investering, energiebesparing en daarnaast de gereduceerde CO2 uitstoot. Ons milieu is hoofdzaak!

photo

Simulaties

Behoefte aan een snelle impressie hoe het er uit gaat zien? Een eenvoudige foto, presentatie software, vormen en kleuren en een creatief ontwerp is al dat nodig is. Realistischer simulaties maken we als er AutoCAD bestanden van locatie of gebouw en fotometrische gegevens van de gewenste armaturen beschikbaar zijn.

photo

Meten is weten

Precisiegereedschap om lichtniveaus te kunnen meten en berekenen. We hebben ze. Met onze professionele Lux meters sta je nooit in het donker. 500 Lux in een kantoor? 250 Lux in een klaslokaal? We ontwerpen, bouwen en meten. Met professionele en gecertificeerde meetapparatuur.

photo

3D en natuurgetrouw

Gooi professionele visualisatiesoftware, state-of-the-art 3D modellen en armatuur–IES files in een blender, huur een ervaren operator en verbazing­ wekkende renders en animaties ontstaan. Een fotorealistische preview toont hoe uw project eruit zal zien al vóór het is opgeleverd.

photo

Dialux lichtberekeningen

Met de industrie-standaard Dialux software kunnen prestaties en lichtopbrengst van een armatuur worden beoordeeld. Zogeheten 'false color renders' en 'Lux grey scales' helpen bij de keuze voor lichtbundel in graden en de afstand tot het te verlichten object.