Wij zijn lichtarchitecten.

4Stage.net - Lichtarchitecten - ontwerpt en integreert onderscheidende lichtsystemen en lichtbesturingsoplossingen

Betrouwbaar. Op tijd. Binnen budget. We ontwerpen en bouwen serieuze verlichtingssystemen. Die bijdragen aan een betere beleving en een sfeer op maat. Bestuurd door krachtige maar eenvoudig te bedienen systemen. Zo zijn wij: passie voor en door licht!

photo

Dit zijn wij

4Stage.net is al jaren bekend in de lichtindustrie. Professionals die luisteren, denken en excellente verlichtingssystemen en bedieningsoplossingen leveren. Of wilt u bestaande lichtbronnen vervangen? Daar hebben we prima retrofit LED alternatieven voor!

photo

Services

Onze diensten reiken van lichtontwerp, simulaties en systeemschema´s tot feitelijke installatie. We zijn zowel thuis in architectuur-, winkel- als kantoorverlichting. En we weten als geen ander welke armaturen geschikt zijn voor uw toepassing en project!

Laat ons het licht ontsteken.

Projecten

City Lighting
photo
Healing Environment
photo
Retail Projects
photo

Van tekenbord naar prachtige ontwerpen.

Laatste Nieuws

_ Lichtkunstwerk De Pil Oss control

Via een van haar relaties kwam 4Stage.net in contact met de Gemeente Oss. Lichtkunstwerk De Pil werd door de gemeente geschonken aan SMD, voorheen Organon. De aansturing van de LEDs in het kunstwerk is door ...

_ De vrienden van 4Stage.net vrienden

4Stage.net werkt op vele gebieden samen met bedrijven die stuk voor stuk passie voor hun vak hebben. Ze werken precies en zorgvuldig bij totaalprojecten op design-, licht-, interieur-, elektra- of multimediagebied.

_ CLS lanceert unieke Decostar project

Als Nederlanders houden we van Nederlandse fabrikanten. CLS in Wijchen ontwikkelde met Decostar een werkelijk uniek kleurwisselend armatuur. Decostar is gebaseerd op de bewezen RGBW/RGBA engine die ook in ...